Areo Hotel & Restaurant

Deservire completă!

Hotel

Noile facilități ale camerelor noastre de hotel, interiorul elegant și climatizat vă vor ajuta să aveți parte de o ședere odihnitoare.

Detalii

Restaurant

Caracteristicul restaurantului nostru este bufetul suedez din care se poate consuma nelimitat, fiind unic în oraș în a oferi feluri de calitate în acest stil.

Detalii

Săli de evenimente

Există trei săli de evenimente în unitatea noastră, două mai mici și o sală mare de aproape 200 de persoane.

Detalii

Areo Hotel & Restaurant

Hotelul Areo*** se află situat în inima ținutului secuiesc, la ieșirea din orașul Odorheiu Secuiesc spre Miercurea Ciuc. Unitatea și-a primit numele din derivarea latinescului Areopolis, care reprezintă denumirea în latină a celui mai vechi ținut din Depresiunea Odorhei, și anume Odorheiu Secuiesc. Hotelul și-a deschis porțile în anul 2012. În 2018 clădirea a fost renovată în totalitate și dotată cu cele mai moderne sisteme de securitate.

Hotelul, cu spațiile sale elegante și climatizate oferă o atmosferă relaxantă și confortabilă clienților noștri. Fiecare cameră a hotelului este dotată cu termostat ambient și aer condiționat, telefon cu linie directă, televizor LCD cu canale internaționale și naționale, internet wireless și un minibar abundent.

Atracțiile culturale și naturale din împrejurimi oferă o expeiență unică și amintiri de neuitat celor care vizitează această zonă mirifică. Cei care iubesc gusturile tradiționale și obiceiurile vechi vor fi foarte plăcut impresionați de cele peste 50 de atracții turistice care merită vizitate.

Ofertele noastre

  • Nuntă

    Sala noastră de evenimente mare este ideală pentru evenimente festive, nunti, logodne, intâlniri de clasă, evenimente corporative, prezentare de produse, cu o capacitate de aproape 200 de persoane. Sălile sunt dotate cu televizoare LCD, difuzoare, aer condiționat și acces WI-FI. Detalii

  • BANCHET

    Ești elev absolvent? Poți face acum rezervare în una din cele mai noi și mai moderne săli de evenimente din oraș. Poți avea și cereri de personalizare a petrecerii, cu fum sau lumini personalizate pentru masa festivă de prânz sau cină. Detalii

  • Programele noastre

    Programe special gândite pentru oaspeții noștri. Detalii

Există trei săli de evenimente în unitatea noastră, două mai mici și o sală mare de aproape 200 de persoane.

Aveți întrebări? Sunați-ne cu încredere!

0747478797