Despre noi
Locul ideal pentru a fi și a mânca!

Areo Hotel & Restaurant este situat în inima Ținutului Secuiesc, în Odorheiu Secuiesc, și oferă o gamă largă de servicii ospitaliere celor interesați.

Mai departe
 
Gastro Pub

În AreoGastro Pub, aveți ocazia de a  gusta cele mai delicioase creații culinare ale chef-ului nostru, iar cocktailurile speciale ale barului nostru sunt de neratat.

 

Ne străduim întotdeauna să facem preparatele culinare și băuturile noastre proaspete și inovatoare. La Areo, servirea mesei nu este doar un concept, ci o experiență savuroasă din care vizitatorii noștri pot gusta la fiecare bucată și înghițitură. Bucătăria noastră preferă ingrediente proaspete, de sezon, astfel încât ingredientele sunt livrate rapid de la producători în bucătăria noastră, iar de acolo direct la masa oaspeților noștri.
 

The Club by Areo

The Club by Areo - Locație de divertisment inovatoare unde poți experimenta o nouă dimensiune a distracției!


La The Club by Areo îi așteptăm pe cei care doresc să petreacă cu o experiență vizuală și auditivă unică în regiune și care este accesibilă doar la noi. Mulțumită soluției noastre inovatoare de proiecții, cei interesați se pot distra alături de noi vineri seara ca nicăieri altundeva prin zonă! Ne ocupăm de atmosfera petrecerilor cu o sală de club amenajată sofisticat, DJ invitați care aduc diverse stiluri muzicale, cocktail-uri cu arome exclusive și o selecție de băuturi de calitate premium!
 

Cea mai bună mâncare, delicioasă, serviciu extraordinar, ambient plăcut! Familia Stirb vă mulțumește!

Mâncare grozavă, ambient plăcut, personal, prietenos. Felicitări ospătarului Zoltán, un om extrem de plăcut și prietenos!
 

Mulțumim pentru primirea călduroasă și mâncarea gustoasă. Vom reveni!

Ne-am simțit extraordinar la restaurantul Areo, mâncarea a fost minunată, servirea excelentă, am avut parte de o cină în familie cu adevărat liniștită și de calitate. Vă mulțumim frumos!

Pentru cea mai bună mâncare si servire cu respect de la Satu Mare. 

Locul ideal pentru a fi și a mânca
Meniul

Faceți parte din experiența gastronomică oferită de Areo!

Mai departe
Rezervare

Rezevați o masă la noi, pentru a vă asigura că veți avea loc, și bucurați-vă de preparatele noastre care de care mai delicioase. Experimentați atmosfera unică pe care o găsiți doar aici!

Locație

În inima Ținutului Secuiesc, în Odorheiu Secuiesc, Areo vă așteaptă cu drag!

Numărul de telefon

Strada Beclean 302 Odorheiu Secuiesc, Harghita, Romania