Nyári programajánló

Quad túrák a fenyvesekben

            Hargita vídéke eggyike azon ritka helyeknek, ahol szabadon átélheti a mini terepjáró nyújtotta izgalamas élményeket. Erdei és mezei terepen át vezető túráink felejthetetlen élményt nyújtanak vendégeink számára.

Gyalog túrák

            A páratlan erdőségeiről, különleges panorámáiról híres Hargita hegység vonulatát bemutató túráink során helyi túravezetőink segítségével a hegycsúcsra kapaszkodva mutatjuk be a helyi állat- és növényvilágot.

            Barlangok, vízesések, történelmi emlékek mentén túrázunk, esztenákon pihenünk meg ahol friss juh- és kecskesajtot kóstolunk. Válaszd ki a számodra legszimpatikusabb útvonalat, kapd fel a bakancsod és másszuk meg együtt ezeket a páratlan hegyeket!

E-Bike túrák

            Az elektromos kerékpár izgalmas új lehetőségeket kínál hegyeink környezetbarát módon történő felfedezésére. A rásegítésnek köszönhetően kevésbé fáradunk el felfele, hosszabb távokat tudunk megtenni és az élővilág megcsodálására tudunk koncentrálni.

            Kínálatunkban különböző hosszúságú túra szerepel, az egynapostól az egy hétig tartó kalandig. A túrák során sajt- és borkóstoláson, medvelesen és egyéb kulturális programokon keresztül mutatjuk be a vidék jellegzetességeit.

Terepjáró túrák

            A túrákat szolgáltató csapatunk szeretettel vár minden olyan vendéget, aki picit másképpen szeretné felfedezni Erdélyt, vagy akár Románia más tájainak természeti szépségeit, szeretne betekintést adni a helyi szokásokba, megismertetni nevezetességeinket.

            A túráink jellege személyre és csoportra szabottak különböző szórakozási lehetőségeket nyújtva! Minden túrán étkezési, piknikezési lehetőséget is tudunk biztosítani.

Kajakozás a Zeteváraljai víztározón és az Olt vizén

 

Vadvízi evezés a nagyküküllő folyón

            A vadvízi kaland Zetaváraljáról indul, a Nagy-Küküllő-folyó mentén. A gyors és lassú szakaszok, zúgók és éles kanyarok követik egymást. Az izgalmakkal teli vadvízi túra Zetelakán végződik.

Siklóernyő repülés

            A siklóernyőzés egy képzett személlyel a repülés egy nagyon biztonságos formája. Tandem siklóernyőzés alkalmával perceken keresztül élvezheted a repülés felejthetetlen élményét. Egy kiváló választás ahhoz, hogy megtapasztald, milyen több száz méter magasan repülni, és fentről szemlélni a világot

Balu Park a Hargitafűrdőn

            A Keleti-Kárpátok gyönyörű csúcsai között, a Hargita hatalmas fenyőrengetegében, a páratlan szépségű környezetben épült Balu Park, Románia egyik legrégebbi kalandparkja. A Balu Park büszkesége a 985 m hosszú tiroli amelyből 350 m egy tó fölött halad át.

            A 11 különböző nehézségi fokú pálya 190 fára szerelt játékelemből és 190 platformból áll összesen 1,5 hektár területen. A kalandra vágyók kortól függetlenül megtalálják nálunk a szórakozást, kikapcsolódást, az adrenalint és mindenek fölött a felejthetetlen élményt.

Lovaglás a Lófői Lovas csapattal

            2009-ben indult útjára a Lófő Lovascsapat. 2015-ben kezdtek el foglalkozni lovas turizmussal, ami lovagoltatást, lovas túrázást, szekereztetést, szánoztatást, illetve táboroztatásokat (gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt), ló és lovas képzést foglal magába. A lovagló túra utiránya és időtartama ígény szerint alakítható.

Gyimesi Bobpálya

            A csodálatos Gyimesek völgyében a Tatros folyó völgyében található. A SKIGYIMES bobpálya, mely egész évben felejthetetlen élményeket nyújt az adrenalin kedvelőknek.

Szállodánkban elfogadjuk:

Árak és foglalás!