Rólunk
A hely, ahol jó (l)enni!

Székelyudvarhely csíkszeredai bejáratánál található meg az Areo, amely különböző vendéglátási szolgáltatások bő választékát kínálja az érdeklődőknek. A vendéglátás szeretetéből fakadó mély elkötelezettségünk biztosítja vendégeinket a legmagasabb színvonalú kiszolgálásról, kényelemről, szórakozásáról és sokoldalú, mindig megújuló, a térség ízvilágát tükröző ételmenünkről.

A “hely, ahol jó (l)enni” nem csak egy trendy szlogen számunkra; ez egy filozófia.

Elköteleződést jelent vendégeink pihenését biztosító szolgáltatásaink iránt, ugyanakkor az olyan ételek iránt is, amelyek nemcsak ízletesek, hanem megjelenésükben is mesterművek. Konyhánk a friss, szezonális hozzávalókat részesíti előnyben, így az alapanyagok gyorsan kerülnek a konyhából egyenesen az asztalra.

27
Esemény
18638
Résztvevő
98
Esküvő
29400
Meghívott
2018

Megnyitotta kapuit az Areo Hotel. 

 
2019

Bővítettük a szolgáltatásainkat, és megnyitottuk a svédasztalos étteremünket. 

 
2020

A világjárvány ideje alatt sem állt meg a munka: sátras svédasztalos büfét hoztunk létre.

 
2021

Elkezdtük építeni az 500 férőhelyes rendezvénysátrunkat.

 
2022

18 esküvőnek adtunk helyszínt a márciusban elkészült sátorban.

 
2023

Megszületett a Gastro Pub és a The Club By Areo, hogy kiváló szórakozási és gasztronómiai élményeket kínáljunk mindazok számára, akik minőségi kikapcsolódásra vágynak.

 

Különleges alkalmat akartunk, meglepetésekkel, jó hangulattal és nem utolsó sorban sok kiadós finomsággal. Ezek közül mindhárom tökéletes volt. A vendégeink messziről jöttek, és nagyon elégedetten távoztak, pozitív meglepetésekkel. Tehát köszönjük, és sok sikert a továbbiakban!

Nagyon hangulatos hely, nagyon finom  ételek! A kiszolgálás kifogástalan, mindenki nagyon kedves, és a vendég valóban vendégnek érezheti magát. 

Biztosan fogunk még ide jönni!

Mi egy különleges alkalmat ünnepeltünk az Areo étteremben, a polgári esküvőnket. Nagyon jól éreztük magunkat, finomak az ételek, és nem mellesleg nagyon jó a bor, illetve egyéb az egyéb finomságok. Köszönjük a kedves kiszolgálást, odafigyelést. Szerintem nagyon jó ízlése van a hotelnek, kényelmes, tágas, elegáns. Örülünk, hogy az Areot választottuk. Reméljük még sokszor lesz alkalmunk eljönni. 

Minden nagyon finom, a vendéglátás első osztályú.

Legközelebb is Udvarhely fele jövünk, és biztosan be fogunk térni. 

A hely megalkotása ötletes és nagyon hangulatos, valamint rendkívül tiszta. A kiszolgálás remek, a pincér nagyon kedves és érdeklődő, kiváltképp fontos, hogy az étkezés közben is figyel a vendégre. Az étel kifogástalan és ízletes, még jövünk!