Téli programajánló

Hótalpas túrák

            A hótalpazás a téli, mély hóban való közlekedés legegyszerűbb módja. Illatozó fenyőerdőkön keresztül kalauzolunk el benneteket kedvenc magányos hegycsúcsainkra.

            Vezetett túráink közül számos útvonalat választhattok, így mindenki megtalálja a számára megfelelő nehézségű és hosszúságú kalandot. Mi gondoskodunk a hótalpról, kamásliról és síbotokról, te csak öltözz fel rétegesen és már indulhatunk is!

Sí túrák, Sí oktatás, Snowboard oktatás

            Szakadj ki a zsúfolt sípályákról és fedezd fel velünk a jégbe fagyott vízeséseket, napsütötte hegycsúcsokat, miközben a fenyőerdők illatát szippantod magadba. Érintetlen havas tájakon sétálunk madárcsicsergést hallgatva és az utunkat keresztező medvék, szarvasok, vaddisznók nyomait olvassuk.

            Akár csak egy pár órás kikapcsolódásra vágysz, akár napokig szeretnéd velünk róni a vadont, túráink közül találsz magadnak valót. Minden felszerelést mi biztosítunk számodra, neked csak a réteges öltözetről kell gondoskodnod, hogy a mászás és a lesiklás is kényelmes legyen.

Hószán túrák

            Hószán túráinkat kizárólag a Madarasi Hargita vadregényes vidékein szervezzük.

Túravezetőnk a Hargita minden rejtett zeg-zugát ismeri, így látványban és élményben nincs hiány.

            A csapatok a hószántúráról készült videókat a nap végén meg is kapják.

Kutyaszános kalandtúrák

            Jelenleg 22 husky kutyából álló csapat segítségével, fél- egynapos túrák alatt vadregényes tájakon barangolunk javarészt a Hargita-hegységben és a Csíki-havasokban. Kutyaszánon suhanva, megküzdünk a hegyekkel és a völgyekkel, és a havas szerpentinek útvesztőjében kanyarogva, megcsodáljuk a hótól roskadozó fenyveseket.
Szánhúzó csapatunkon keresztül bepillantást nyerünk a kutyafalka életébe, mindennapjaiba és munkájába is.

Hófánk

A hófánk egy nagy, felfújható, erős anyagból készült gumikerék, amivel egy kifejezetten erre a célra kiépített pályán lehet lecsúsznia Hargitán.

Szállodánkban elfogadjuk:

Árak és foglalás!